Треньорът на италианския хегемон Ювентус – Макс Алегри, е решил на какъв стартов състав да заложи при утрешното домакинство на Лацио в мач от 8-ия кръг на Серия "А".

От южноамериканските национали на "бианконерите", единствено Пауло Дибала ще започне титуляр, пише Tuttosport. Перлата на "старата госпожа" имаше тежки пътувания с Аржентина, но не взе участие в срещите с Перу (0:0) и Еквадор (3:1). От 1-ата минута ще започнат още Дъглас Коста и Гонсало Игуаин, които не получиха повиквателни за родините си.

Традиционно след мачове на националните отбори, Алегри оставя на резервната скамейка играчите от Латинска Америка, които са записали игрови минути. В случая това са Алекс Сандро (180 минути за Бразилия срещу Боливия (0:0) и Чили(3:0), Родриго Бентанкур (118 минути за Уругвай срещу Венецуела (0:0) и Боливия (4:2) и Хуан Куадрадо (152 минути за Колумбия срещу Парагвай (1:2) и Перу (1:1).

Техните места на терена ще бъдат заети съответно от Квадво Асамоа, възстановения Сами Кедира и Коста. Федерико Бернардески пък отново ще остане на скамейката. Аут заради контузии пък са Матиа Де Шилио, Бенедикт Хьоведес и Миралем Пянич, а Андреа Бардзали и Клаудио Маркизио не са в кондиция.

Юве посреща Лацио в 19.00 часа наше време. Преди мача, шампионите заемат 2-ро място с 19 точки, на 2 т. зад Наполи, докато "орлите" са на 4-та позиция с 16 т.

Вероятният състав на Юве:

Вратар: Джанлуиджи Буфон

Защитници: Стефан Лихтщайнер, Даниеле Ругани, Джорджо Киелини, Квадво Асамоа

Халфове и крила: Блес Матюиди, Сами Кедира, Марио Манджукич, Дъглас Коста

Нападатели: Пауло Дибала, Гонсало Игуаин