Световната квалификация между Франция и България е била уговорена. Това каза на майтап анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

"Лъвовете" претърпяха крах на "Стад дьо Франс" – 1:4, а бившият защитник заяви още, че грешките в защитата ни не подхождат и на деца от детската градина. "Направо ме убиха. Прогнозирах равенство за краен резултат и двойка през първото полувреме, а то какво стана. Националите направо ми махнаха главата", заяви Илиев пред нашата медия.

"Купен мач! Такива грешки в защита не допускат и децата в детската градина. Няма никакво подсигуряване, защитниците стоят зад нападателя във вратарското поле, което е абсолютно недопустимо. Това се учи в 1-ви клас. Напълно безпомощни сме. Не вярвам на очите си какво се случва", каза още Майкъла.

Той коментира и изказванията на националите ни след поражението в Париж. Повечето от тях заявиха, че не са играли с достатъчно голямо желание и мотивация. "Играеш за родината си срещу Франция пред 80 000 зрители и ако нямаш мотивация, къде ще я имаш? Това са истинските мачове, но в първенството ни. И тук не става въпрос, че цяла Европа те гледа и може да си издействаш голям трансфер. Носиш екипа на България, което е напълно достатъчно да надхвърлиш възможностите си. Националите да вземат пример от Лудогорец", завърши Майкъла.