Равенство при гостуването на Лудогорец в Разград ще е успех за Хофенхайм. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод мача довечера между двата отбора от груповата фаза на Лига Европа.

Според него, българският хегемон се явява като фаворит в срещата, която може и да завърши наравно заради Димитър Димитров-Херо. "Той се застрахова и винаги започва за хикс. Така хем вълкът е сит, хем агнето цяло. Но очаквам Лудогорец да спечели", добави Майкъла, след което не пропусна да се пошегува със сериозните кадрови проблеми на германския отбор.

Младият треньор Юлиан Нагелсман няма да може да разчита по различни причини на Сандро Вагнер, Флориан Грилич, Серж Гнабри, Бенямин Хюбнер, Керем Демибрай, Ермин Бикакчич, Надим Амири и Адам Салай, които въобще не пътуваха за България. "Търси ли са на картата и в интернет къде е Разград и не са го намерили. За това са сметнали за по-добре да си стоят в Германия. Това е в рамките на шегата, разбира се. За Лудогорец е голям плюс, че ще домакинства на своя стадион. Това е техният дом", каза още легендарният защитник на ЦСКА, след което допълни, че за завръщането на Марселиньо след три мача наказание в Европа е страхотна новина за "орлите".

Попитан на въпрос кой трябва да поведе атаката на Лудогорец довечера – Клаудиу Кешеру или Жоао Пауло, Майкъла заяви: "Според мен румънецът ще е по-добрият вариант, а след почивката да влезе Пауло. Гледах защитниците на Хофенхайм и всички са високи по 192-193 см. Това е добре за нашия отбор, защото играе с бързи пасове по земя и този стил ще затрудни германците. За това съм на мнение, че равенството ще е успех за гостите", завърши Майкъла.