Наско Сираков е прав да критикува Делио Роси – Левски никога не е играл с единадесет души в защита. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод дефанзивната тактика, използвана от треньора на "сините".

Според него, италианският тактик е минал всички граници по време на гостуването на Лудогорец в Разград, където столичани се представиха безобразно слабо и загубиха с 0:2. "Наско Сираков е прав, Левски никога не е играл с целия отбор в собствената си половина. Това не отговаря на философията на клуба. Дербито беше истинска трагедия за тях", заяви Майкъла пред нашата медия.

"За какво има голям треньор с толкова много звезди? За да се побеждават слабаците в първенството ли? Не може с такива футболисти да се играе защитно и вратарят да е под постоянен обстрел. Класата на Габриел Обертан се видя. Сам мина половината отбор на Лудогорец, подаде, но Серджиу Буш изпусна чисто положение. Големите играчи са за големите мачове, не за Верея, без да се обиждат", добави Майкъла.

От началото на сезона Левски не е спечелил срещу нито един отбор в челото на класирането – 0:0 и 0:1 с Лудогорец, 2:2 с ЦСКА, 0:0 с Берое и 1:2 от Ботев Пловдив, като при всички изброени резултати треньор на "сините" е Делио Роси.

Накрая Майкъла добави, че 26-кратният шампион на България не би трябвало да има проблеми при домакинството си на Локомотив Пловдив в среща от 15-ия кръг на Първа лига.