ЦСКА трябва да направи подранил коледен подарък на Гриша Ганчев при гостуването на Лудогорец в Разград. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод голямото дерби от 15-ия кръг на Първа лига.

"Искам да се надиграваме, не целият отбор да стои в защита като Левски. Разликата в класите е голяма, ясно е, че Лудогорец е фаворит, но вътрешно много искам най-накрая да ги победим. Може с 2:0, може с 1:0 с гол в 92-ата минута. Няма значение. В ЦСКА всичко е перфектно – редовни заплати, условия... За това е време футболистите и спортно-техническият щаб да зарадват Гриша Ганчев. Да му направят един подранил коледен подарък", заяви Майкъла пред нашата медия.

"Това е мач, в който играчите ни трябва да покажат дали стават за големия футбол. Лошото е, че публиката вече не иска Стамен Белчев заради играта и резултатите в последно време. Но за участие само в нашето първенство, той е идеалният вариант. Ако играем в Европа, тогава трябва да се търси промяна", каза още Илиев.

В класирането Луогорец е лидер с 5 точки пред ЦСКА и при победа, ще си гарантира огромно спокойствие на върха в Първа лига.