"Няма да се подадем на подобни провокации", отсече спортният директор на Левски Георги Иванов по повод екшъна с Гара Дембеле.

"Нищо страшно не се е случило и това няма да повлияе на настроението на отбора за мача. Всеки един от играчите знае за какво се бори, ние сме професионалисти", добави Гонзо.


Проблемът вече е забравен, обяви изп. директор на Левски Константин Баждеков. "Искрено се надявам, че ще се върнем усмихнати в България".

"Най-важното е да се представим добре. Не сме поставяли цена на Гара Дембеле, защото продажбата му не стои на дневен ред въпреки огромният интерес", каза още Баждеков.


„Очаквам Левски да играе добре, това е първото нещо. И второто, не искам всеки път тук да дъвчем едни и същи неща за отбраната и за игра в атака”, каза треньорът на Левски Ясен Петров на официалната пресконференция преди гостуването на Лил в Лига Европа.

„Срещу Пирин вкарахме достатъчно голове, а за отбраната, имахме малко дни, като през тях работихме за изчистването на някои детайли.”

„Нямам практика да говоря за противниковите отбори, но Лил заслужава нужното уважение, да се кажат няколко думи. Имат доста играчи, които можем да отличим, но в крайна сметка сме на ясно, че това е един добър турнирен отбор.”

„Миналата година са имали най-резултатното нападение във френската лига, тимът е преминал групите на Лига Европа, на 1/16-финалите е отстранил Фенербахче и на 1/8-финала е отпаднал от Ливърпул след победа в Лил и загуба в Англия.”

„Както за Лил, така и за нашия отбор всеки мач е много важен и мисля, че ако утре постигнем добър резултат, ще е много добре за нас, както и за отбора на Лил. Левски във всеки един двубой излиза и търси победата.”