Бившият треньор на Левски - Станимир Стоилов, разкритикува начинът по който се управлява "синият" клуб в момента.

"Първо, в Левски не може да се говори на 13 езика. Знаете ли, че когато аз бях на Герена Бардон, Лусио Вагнер, Ричард, Рабех, Бензукан, Жоазиньо и Зе Соарес знаеха български още на третия месец".

"А сега, Гара Дембеле например, който е от една година в страната, не знае нито една дума на български. Но той не е виновен, а директора и треньора".

"Те са задължени да поставят директни условия на чуждестранните звезди. На Рабех, Бензукан и Жоазиньо им беше много трудно да научат нашият език, но се справиха", отбеляза специалистът.


"По мое време футболистите притежаваха висок морал и интелект. Играчите изпитваха респект и уважение към името на клуба. Всички искаха да успеят и работеха като колектив и отбор. При тях футболът беше на по-високо ниво, отколкто дребните страсти", каза още той.

"Колкото до пиянските похождения на Гара Дембеле, според мен не е проблем, че е отишъл на дискотека и е пил уиски, а това че е шофирал. Затова той трябва да бъде наказан от държавата и клуба", добави Мъри в обширно интервю за "Тема спорт".