Председателят на фенклуба на Левски Владимир Владимиров участва в студио "Дерби", заедно с Димитър Ангелов - Дучето. Гугутката отново направи култови изказвания.

"В България няма закони. Това е така, защото ако имаше, ЦСКА не трябваше да започне пролетния дял на първенството. БФС отново клекна пред "червения" клуб. Аз се чудя как издържат феновете на Ботев, които по тази логика миналата година не трябваше да бъдат изхвърляни чак във "В" група, ами да си останат в елита. Пак за ЦСКА законите са различни", изригна Владимир Владимиров.

"На "Герена" ще има дебели плексигласови прегради, за да може шефовете на ЦСКА да изгледат спокойно мача. Те ще струват 10 000 лева. Преди време, заради инцидентите с шефовете на Литекс, платихме такава парична глоба. По-добре тези пари да отидат в наши съоръжения. Всъщност, като гледаме как шефовете на ЦСКА ръководят клуба, ние май нямаме нищо против тях", с чувство за ирония заяви Гугутката.

"Ние също сме се погрижили нашето шествие да бъде организирано. Да не оставяме отделни малки групички от хора, които могат да предизвикат безредици. Ще тръгнем от булевард "Тодор Александров". Съветвам феновете на ЦСКА, които са в сектори "А" или "В", да не изявяват клубната си принадлежност. Да си гледат мача кротко. Няма да им се наложи да скачат за техен гол, защото няма да има такъв."

"И без това феновете на ЦСКА са много добра волейболна публика. Не ми се мисли за загуба или дори за реми. Ако това стане означава, че първенството директно отива в полза на Литекс. Не смятам, че ще има натиск върху Ясен Петров да си отиде, ако загуби мача."

"Георги Иванов няма да позволи. Поне през целия пролетен сезон. А и ние също се уморихме от предишните чести смени на треньорите", завърши Гугутката.