Ръководството на Левски продължава да търси най-различни варианти за подсилване на атаката на своя отбор.

Последното име, което се споменава като евентуален заместник на Гара Дембеле е Иван Цветков, който бе спряган за Локомотив София, но трансферът в посока Надежда едва ли ще бъде осъществен.

Нападателят на Пирин трябваше да заиграе при "железничарите", но от щаба на Локо веднага опровергаха появилата се информация, че ще вземат играча на тима от Благоевград.

Новата дестинация на Цветков ще се окаже "Герена", съобщава "Меридиан мач".

Левски ще се нуждае от нов централен нападател, тъй като звездата на отбора Гара Дембеле почти сигурно си тръгва през лятото и поредният нападател, попаднал в полезрението на Тодор Батков и компания е именно голмайсторът на Пирин Иван Цветков, който само преди дни вкара два гола на "сините".

31-годишният стрелец показа чудесна класа за българските стандарти, особено като се има предвид, че не е провел зимна, а и дори лятна подготовка.

Той има цели 5 гола в 9 мача за "орлетата" и оставя добри впечатления за себе си, привличайки погледа на ръководството на "сините".

Освен това Цветков със сигурност ще има и значително по-малки финансови изисквания и отговаря напълно на желанието на адвокат Тодор Батков в Левски да бъдат привличани предимно български футболисти с по-ниски финансови условия.