Бившият играч на Берое Тодор Христов, който днес официално подписа 3-годишен договор с вицешампиона на страната Левски, заяви, че е преминал на "Герена", защото офертата на "сините" е била доста по-добра от тази на ЦСКА.

"Разбира се, че съм доволен от трансфера в Левски. Радвам се, че съм тук и ми се дава този шанс. Изключително съм щастлив, че ще мога да играя в Левски", каза 23-годишният футболист.

"Офертата на Левски е с доста неща по-добра от тази на ЦСКА, но не искам да коментирам", разкри играчът, който не разкри в детайли предложението от ЦСКА.

"Левски е най-голямото име в България и се надявам да оправдая доверието, което ще ми се гласува", заяви доволният футболист.

"Нормално е човек, когато прави крачка напред да има препятствия пред него. Мисля, че ще мога да се справя с това. Искам да благодаря на Илиан Илиев за шанса, който ми даде."

"Той е страхотен човек и треньор и му пожелавам успехи. Ще спечеля феновете на моя страна с изявите ми по-терена", бяха заключителните думи на Христов веднага след трансфера.

Изпълнителния директор на Берое Васил Драголов, който днес бе на "Герена" като представител на своя клуб при подписването на договора, благодари на Христов за добрата година и му пожелава здраве, още много успехи и трансфер в чужбина.

В същото време Драголов обеща на верните привърженици на Берое, че Евгени Йорданов остава в отбора. Договорът на играча изтича това лято, но босовете на заралии искат играчът да остане в Стара Загора и съвсем скоро се очаква Йорданов да преподпише с Берое.