Треньорът на Левски Георги Иванов даде пресконференция, на която основно говори за предстоящия мач на сините срещу Локомотив София, който е утре.

"Левски е по-добрият отбор и затова очаквам да победим. Ако футболистите демонстрират истинските си възможности това ще се случи. Все пак не трябва да забравяме, че този мач е дерби", каза Гонзо.

"Не желая да коментирам нашия противник. Важното е как Левски ще подходи и изиграе този мач. Въобще не мисля какво ще се случи, ако случайно не успеем да победим. Ако преди мача мисля за това, нищо няма да направим."

"До този момент съм разочарован от представянето на Тони Калво. От него очаквах повече. Той има потенциал, но на този етап не може да го разгърне. Все пак обаче идва от друго първенство и му трябва време."

"Надявам се в най-скоро време да покаже това на което е способен. Същото се отнася и за Сьорд Арс. Даниел Младенов не попадна в групата за утрешния мач, тъй като вдигна висока температура."

"Ларс Рисп също не е сред моите избраници, тъй като контузията му още не е напълно отшумяла. Няма да крия, че утре ще има една промяна в стартовия състав, в сравнение с Лудогорец, но по разбираеми причини не смятам да я разкривам."

"Левски си е поставил цели, които ще гони до край. На полусезона имаме реален шанс да сме на първо, или второ място в класирането", завърши Гонзо.