Ръководството на Левски е активирало действия за продажба на чуждестранните си попълнения. Това ще стане по време на зимната пауза на първенството.

Приближени до "Герена" мениджъри вече се оглеждат за нов отбор на Сьорд Арс, за когото клубът даде 300 000 евро през лятото. Мераци към Арс имат румънски и холандски отбори.

Твърде вероятна е раздяла и с още двама от лятната селекция. Тромавият Ларс Рисп и неефективният Тони Калво не успяват дори да се утвърдят сред титулярите, камо ли да бъдат водещи личности.

Те получават петцифрени заплати в евро на месец плюс петцифрени суми като допълнителни траншове. Ако не се намери кой да плати някаква трансферна сума за дуета, не е изключено скъсване на договорите срещу неустойка.


На дузпата е и Сержиньо Грийн, който показва тотална липса на тактическа дисциплина, а и отказва да преподпише с отбора.

Нищо чудно напролет Левски да е със само двама-трима чужденци, но все пак първо трябва да се намерят подходящи варианти за раздяла с останалите.


В съблекалнята в Бургас е имало брожение срещу чужденците, всъщност - срещу техния принос към тима. След 0:2 с „Черноморец" в неделя Тодор Баткрв обяви, че предстоят промени по Нова година.