Лидерът на фонд "100 години Левски" Тити Папазов разясни какво ще се случи по време на честването на юбилея на "сините".

Както е известно, на 23 май Левски ще изиграе контрола с Лацио на стадион "Васил Левски" с начален час 21.45.

"Стадионът трябва да е пълен до дупка. Ако има едно свободно място на "Васил Левски", ще ме боли много", каза Тити на пресконференция днес.

"Трябва да забравим болката от загубите от ЦСКА, от лошото класиране и отпадането за Купата на България тази година, от това, че оставаме без участие в европейските турнири. Трябва да бъдем силни, да направим нещо, което ще се помни през следващите 100 години", продължи Папазов.

"Ако някоя от легендите на Левски не прескочи егото си и не се появи на 23 май, няма да се посвеня да кажа истината. Левски е над всичко в тази държава, в добрия смисъл на думата. Трябва да го докажем".

"Ще има мач между феновете и отбора, победил 7:1. Момчетата от онзи отбор, победил 7:2, ще имат друга задача. Не трябва да имаме къса памет. През 2006 г. всички скачаха и целуваха по мустаците Тодор Батков и си прехвърляха по телефоните мелодията на Шампионската лига".

"При мен няма сценарий, но има любов. Някои мислят, че съм клоун и палячо. Да, такъв съм, но имам сърце", заяви още Папазов.

"На 150-годишнината ще докараме Реал Мадрид. Между нас ще има адвокати, ще има и наркомани. Ние трябва да пазим всеки един наш фен. Не съм луд. Продължавам да го твърдя", завърши Тити.