Халфът на Левски Владимир Гаджев обяви, че е отхвърлил оферти на отбори от Полша, Израел, Турция, Кипър, Казахстан и Катар, за да остане на "Герена".

Интересното в случая е, че в края на миналото първенство Гаджев бе твърд, че напуска "сините" и че повече няма да играе за Левски, но нито един чуждестранен клуб официално не го пожела през последния месец и той се принуди да подвие опашка и отново да парафира с тима от "Герена".

Гаджев бе твърд, че напуска "Герена" и повече няма да играе за Левски, но нито един чуждестранен клуб не го пожела през последния месец и той се принуди да подвие опашка и отново да парафира със "сините".

Прочети още на: http://www.gol.bg/levski/2014-07-01/ofitsialno-vlado-gadzhev-podpisa-s-levski
 

"Имах ясни цели къде искам да отида и какво да направя. Бях провел няколко разговора с Гонзо и имах вратичка за оставане в Левски. Той ми беше дал срок, в който да реша и в крайна сметка реших, че това е най-добро за бъдещето ми".

"Офертите към мен бяха незадоволителни от гледна точка на първенствата. Предлагаха ми доста пари, но държавите не представляваха интерес, затова реших да продължа кариерата си в Левски и да бъда полезен".

"Имах оферти от Полша, Израел, Турция, Кипър, Казахстан, Катар. Имах ясни цели къде искам да отида, но не се осъществиха и затова предпочетох да се върна и да започна да тренирам".

"През този един месец доста хора ме заблудиха и манипулираха. От всякакви държави ми се обаждаха през този период, но това вече е затворена страница за мен".

"Винаги съм се чувствал щастлив в Левски. Никога не съм искал да направя трансфер, само и само да се каже, че съм отишъл в чужбина", коментира Гаджев пред  "Зона спорт".