Спортният директор на Левски Георги Иванов - Гонзо не бе в особено настроение след загубата с 0:2 от ЦСКА.

„В момента на всички ни е тежко. Всяка загуба от ЦСКА е тежка. Още е началото на сезона, но се надявам да завършим сезона по подобаващ начин. Няма смисъл да се отчайваме във втория кръг, винаги боли като паднеш от ЦСКА“, сподели Гонзо.

„Не мога да кажа, че някой от футболистите не е искал да победи, но не играхме по начина, по който трябваше. Не успяхме да намерим точния ритъм, за да изнасяме топката. Много малко футболисти има от миналата година, няма как серията да влияе“, допълни спортният директор.

„Както при нас, така и ЦСКА гради нов отбор. При нас дори имаше играч, който не е правил подготовка. С резултатите се надяваме да излезем от тази дупка, в която сме. Убеден съм, че всеки един от играчите искаше да спечели, анализите ще ги правим утре, след като преспим.“

„Да се правят генерални изводи за отбора, след два кръга, е погрешно. Смятам, че в момента не е уместно да взимаме нови играчи, защото първенството започна. Трябва отборът да се сработи и им трябва повече време.“

„След втория мач ме питате дали Пепе Мурсия ще остане. Аз не смятам да отговарям на този етап на този въпрос. Много е рано за изводи. ЦСКА спечелиха единоборствата, може би затова спечелиха мача. Така, както приемат аплодисменти футболистите на Левски, така трябва да приемат и критиките. Сега ще проличи дали сме мъже, въпросът е като паднеш – да станеш“, завърши Гонзо.