Спортният директор и треньор на Левски Георги Иванов-Гонзо изрази задоволството си от победното 2:1 над Ботев Пловдив.

Както е известно, "сините" губеха с 0:1 на почивката, но след това обърнаха мача и взеха трите точки.

"Нашият отбор изигра много силен мач. През първото полувреме имахме пълен контрол, но не реализирахме гол поради неумението ни пред вратата. Ботев пък ни вкараха от едно центриране".

"Съдбата обаче ни възнагради за положения труд и в крайна сметка стигнахме до победата. Задоволява ме това, което видях".

"Нормално е на футболистите да им трябва време да се адаптират, а и се изисква прекалено много от нас. Ние обаче трябва да бъдем фактор в "А" група, а не фигурант", заяви Гонзо.

Помощник-треньорът на Ботев Пловдив Георги Чиликов очаквано бе разочарован от поражението.

"Левски спечели заслужено, защото повече желаеше победата и я търсеше. Да, голът падна в последните секунди, но той се печеше".

"Няма значение дали ще ти вкарат в 90-та минута или по-рано, защото ние сме длъжни да бъдем концентрирани през абсолютно целия мач".

"Няма напрежение при нас, това е смешно. Нашите футболисти изиграха три мача за 7-8 дни и може би това оказа влияние на представянето ни".

"Няма смисъл да анализираме головете. Те биха над 10 удара от далеч, което означава, че халфовете и защитниците ни са стояли неправилно на терена. Един влезе", заяви Чиликов.