Наставникът на Левски Георги Иванов остана изключително разочарован от поражението с 1:3 от Славия днес.

Още по темата

 

"Не можахме да си вкараме ситуации през първото полувреме. Направихме глупави грешки и при червения картон, и при фаула за първия гол, и при втория им. Славия има три удара и три гола. Каквото ритнаха, вкараха", каза Гонзо.

"Притеснява ме, че имаме футболисти, които в мачове, в които трябва да покажат воля и характер, водещи играчи не показват характер. Не искам да казвам имена, но тези играчи показаха в ключови мачове, че не могат да покажат класа."

"При десет човека имахме устрем, в който бяхме с възможност да вкараме и да обърнем мача и допуснахме наивна грешка, за да ни отбележат и да ни пречупят. Не са само Гаджев и Сърмов, които ни липсват, но няма да се оправдавам с това."

"Опитваме се да играем футбол, терените са лоши и не ни позволяват да играем, но по-важното е, че допускаме елементарни грешки. През цялото време доминираш и с три удара ти вкарват и губиш мача. Няма как да не ни тежи това."

"След Нова година имаме два леки мача и аз съм убеден, че сме в първата шестица напролет. Няма да говоря по темата за Димитър Димитров и Тодор Батков, все за едно и също ме питате", добави Иванов.