Мениджърът на Левски Георги Иванов - Гонзо не остана длъжен на Димитър Димитров за нападките по негов адрес.

На пресконференцията, която Херо даде вчера, Гонзо бе определен като основният проблем бургазлията да не заеме поста.

Той обяви, че Иванов е искал поста за себе си и каза, че се чувства нежелан от него.

"Първо аз съм много обиден и огорчен от това, което направи Димитър Димитров. Причините са и лични, защото през тези 5-6 месеца, аз съм се срещал няколко пъти с него. Дори на последната среща той не дойде, а на следващия ден отиде и даде пресконференция. Каних го няколко пъти, особено през сезона да стане треньор.

"Предложих му още октомври месец Левски да плати апартамент и той да бъде съпричастен и да гледа процеса в отбора. Да работим по всички въпроси, но това така и не се случи.

"Смятам, че е некоректно и горзно е това, което той направи на тази пресконференция. Нямаше да му отговоря, но аз съм спортен директор на Левски, а в този час един час той изцяло атакуваше мен, затова съм длъжен да му отвърна.”

"Не съм с лоши чувства, но щом той няма да бъде треньор, значи така е трябвало да бъде.”

"Херо през месец октомври замина на наши разноски в Холандия, за да гледа нови футболисти, но после не е предоставил никакви имена, с които аз да започна преговори. Той трябва да разбере, че е треньор на отбора и не може да преговаря с играчите. Дава се списък и разговорите води спортният директор."

"Явно се е объркал нещо и си е мислил по някакъв друг начин, че ще му бъде позицията в клуба. Това е, което имам да кажа за него. Не смятам, че трябва да влизам в полемики повече. Това ще бъде последният разговор, който водя на тази тема."

"Когато човек има достойнство, а апелът на собственика бе да запазя достойнството на Херо и аз ще го направя, но смятам, че достойнството му е много под съмнение.”

"Аз лично съм бил три пъти в Бургас, срещали сме се и в Пловдив, както и във Варна. Как да няма комуникация, като преди и след мача във Варна си говорихме, че имаме среща в понеделник. Няма как той да обяснява, че не е в час за случващото се  клуба, след като Петър Колев, който му бе помощник, ми стана помощник и на мен. Така, че той е бил постоянно инфоримран за случващото се в клуба."

"В крайна сметка аз съм спортен директор на Левски и няма защо да обяснявам на Херо какво се случва. Ако той искаше, още от октомври месец щеше да е на „Герена”, за да се запознае с качествата на играчите, а не чрез телевизията да казва кои трябва да останат и кои да си ходят. 

"Вярно, в Левски са трудни времена, но аз съм пред вас, трудя се и през тези месеци с нагласата да стабилизираме клуба, за да може той като дойде да има основа да работи и да развива по някакъв начин клуба.”

"На 17-и мах среща с него в 14:30 часа. Той не дойде и дори не ми се обади, а после в 15:50 часа разбрах от собсвеника, че Херо е отказал и те са били заедно на срещата”, каза Гонзо, който бе попитан дали не си е вдигал телефона. 

"Такова нещо няма! Ако това нещо го е казал, значи е голям лъжец!"