Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо заяви, че отборът се е справил доста добре със Славия и не е оставил никакви шансове на съперника.

„Нашият състав изигра добър мач, това беше най-малкото, с което противникът можеше да си тръгне. Не помня гостите дори да създадоха едно положение".

"През цялото време контролирахме мача и заслужено спечелихме. Имаше някакво леко напрежение заради загубата от Пирин, но бързо го преодоляхме и се справихме със задачата да победим".

"Всеки отбор играе колкото му даде съперникът. Левски държа добро ниво и динамика през целия двубой, затова победи Славия”, заяви Иванов.

Гонзо не пропусна да се оплаче от програмата на сините. Те играят в сряда с Берое в Стара Загора от 17:30 часа: „Не сме в равнопоставена ситуация с Берое. От една страна, те играха последния си мач в петък, а ние в неделя."

"Така имат два дни повече възстановяване. Не съм доволен от програмата, но съм убеден, че играчите ще издържат. Дори и да има умора, с характер трябва да я преодолеем. Футболистите ни ще се справят”, добави Иванов.