Капитанът на Левски Веселин Минев се заяде с феновете на ЦСКА-София след равенство 1:1 в днешния сблъсък на "Васил Левски". Защитникът заяви, че е изненадан колко фенове са дошли от Ловеч за мача, зачеквайки болната тема за пребоядисания Литекс.

"Като дерби - да, получи се. Но като вечно дерби - не, защото не играхме с ЦСКА. Не зная още колко ще се обяснявам по този въпрос. Това не е ЦСКА", изригна близнака Минев след двубоя.

"Те владееха повече топката, но ако Костадинов бе вкарал - биехме. Според всички в отбора дузпа нямаше. Има още много мачове, така че продължаваме да се борим", коментира още Минев.

В средата на първата част едно от момчетата на пистата бе изгонено от съдията, тъй като се сдърпа с Минев. "Аз и в Ловеч съм го виждал това момче, и там така подава топките. Той си носи провинциалното", каза още пазарджиклията.

"Като цяло те нямаха чисто положение - само някакви суматохи и центрирания. Нашите фенове доказаха, че са №1. Останах изненадан колко хора от Ловеч са дошли. Приятно съм изненадан. Пожелавам им приятен път към Ловеч. Дано няма произшествия", завърши злорадо лидерът на Левски.