Хеан Деса отново се наби в очите на Люпко Петрович и шефовете на Герена. Перуанецът е все по-близо до изгонване от клуба, след като записа поредна издънка.

Халфът, който загряваше от 30-ата минута на мача с ЦСКА-София, но не влезе в игра, пропусна тренировката вчера. Южноамериканецът се появи задъхан на Герена, когато останалите вече се бяха прибрали и единствено на помощното игрище бяха Роко Перота, Ясен Екимов, както и домакинът Божидар, които събираха помагалата. Деса се съблече набързо и направи няколко обиколки, но му обясниха, че никой няма да се занимава специално с него и го препратиха към фитнеса, пише "7 дни спорт". 

Днес или утре ще му бъде връчена и заповед-та за поредното финансово наказание. "Явно не е проблем за него да плаща глоби и да не си взема пълната заплата", коментираха "сините". Перуанецът изгоря с 1000 евро след реванша с Марибор, когато скочи на Люпко и му търси сметка защо не е играл повече. Освен това постоянно е преследван от контузии, които не се харесват на шефовете, тъй като е номер 1 по заплата на "Георги Аспарухов".