Футболистите на Левски получиха почивен ден от треньорското ръководство, след като в събота спечелиха точка при равенство 1:1 срещу ЦСКА-София в мач от десетия кръг на Първа професионална лига. Следващата среща на лидерите в генералното класиране е насрочена за 22-и октомври, събота, а съперник в София ще бъде Берое.

Играчите на "сините" проведоха възстановително занимание в неделя, като от него отсъстваха вратарят Боян Йоргачевич и нападателят Илиян Мицански. Със своите съотборници през седмицата обаче ще тренира Галин Иванов, който е възстановен от контузия и ще бъде на разположение на Люпко Петрович за домакинския мач с Берое.

Йоргачевич отсъства заради болки в рамото, получени при сблъсък с Преслав Йорданов от ЦСКА-София в събота. Предварителните очаквания се оправдаха и след обстойните медицински изследвания, според които сърбинът няма скъсани връзки. Той обаче движи трудно ръката си и ще получи по-дълга почивка за възстановяване.

Мицански, който се присъедини към Левски като свободен агент в развитие на сезона, продължава да лекува болки в аддукторите. Все още не е напълно ясно дали той ще може да играе срещу Берое на "Герена".