Ръководството на Берое чрез клубния си сайтсе изказа остро срещу наряда на рефера Станислав Тодоров за гостуването на Левски в събота от 17,30 часа на стадион Георги Аспарухов в София.

"За пореден път определянето на съдийските наряди за срещите от Първа професионална лига е меко казано скандално. Нагло или идиотско е да назначиш рефер за футболна среща (за предстоящия мач между Левски - Берое от XI кръг), който стана скандален след последния двубой, игран между същите два отбора в София - на 2 април 2016 г. Припомняме, че съдийството на рефера в тази среща предизвика редица спорни и тенденциозни отсъждания по време на самия мач, последва жалба и е пълно безумие и наглост да назначиш отново този рефер на такъв двубой.

Господа от Съдийската комисия, кой и защо определи Станислав Тодоров за главен съдия на този мач? Забравихте ли действията му в последния двубой между двата тима или това е основния мотив за неговото назначение? Ако е така, ние ще ви припомним, че Станислав Тодоров отсъди несъществуваща дузпа, подарила победата за домакините. Наред с това най-безцеремонно бе застрашено и здравето на наши играчи. Решението на съдията Станислав Тодоров да не спре играта след удар в главата на двама играчи бе скандално. Ние нямаме доверие на съдия, който застраши здравето на трима наши футболисти с цел да облагодетелства противниковния отбор. Ние нямаме доверие и на съдийската комисия след всички действия и бездействия, които опорочават футбола и честната игра", се казва в сайта на Берое.