В Левски ще бъде въведен нов правилник за премиране на футболистите. Това се налага, след като тимът отпадна от турнира за Купата на България. Сините бяха елиминирани на собствения си стадион, след като загубиха с 2:3 след продължения от Черно море.
 
Въпреки че част от играчите имат записани в договорите си какви възнаграждения ще получат при купа, при титла и при дубъл, допълнителните възнаграждения  ще бъдат преразгледани с оглед на това, че отпадат премии за купата и дубъл. С оглед на последните недоразумения, възникнали с допълнителното финансово стимулиране на играчите, началниците ще обсъдят нови планове, пише "Тема спорт".
 
Предвижданията са в Левски да не се плаща за серия от победи, за достигането на определен брой точки, а за шампионска титла. Като на някои футболисти ще бъде обещано дублиране на сумата, която е залегнала в договора. Очаква се обаче тази идея да не бъде приета от част от играчите, които вече усещат, че през зимата ще се окажат излишни в Левски. Такъв е Симон Сандберг, с когото ще се преговаря за разтрогване на договора срещу минимална компенсация. Шведският централен защитник бе най-скъпото лятно попълнение на клуба и има една от най-високите заплати. Сандберг бе резерва при Петрович, а срещу Черно море бе титуляр, но разочарова с изявите си.
 
От "Герена" съобщиха, че към този момент не дължат премии на играчите, а ситуацията в съблекалнята не е предадена коректно и се тълкува спекулативно.