Бившият футболист на Левски и настоящ на ПАОК Гари Родригес е пред траснфер в гранда на холандския футбол Фейенорд. Националът на Кабо Верде може да се озове там още през януари, това съобщават гръцките и холандските медии. Новината за евентуален трансфер бе потвърдена и от елитния сайт transfermarkt.de. Според различни издания в нашата южна съседка обаче желаещите за подписа на бързоногото крило са доста.

Родригес е юноша именно на гранда от Ротердам. Той обаче така и не е дебютирал за този отбор, а още от малък преминава в друг клуб и на практика от 17-годишна възраст няма нищо общо с Фейенорд.

Футболистът е племенник на Жерсон Кабрал, който има 52 мача и 8 гола за холандския гранд. Според информацията от Ниската земя, за подписа на Гари Родригес ще бъдат платени 5 млн. евро. Тази голяма сума се дължи на добрите му изяви с екипа на ПАОК, в който отиде от испанския Елче. 

Националът на Кабо Верде, който вчера навърши 26 години, носи екипа на Левски в периода 2013-2014 г. За това време изигра 36 мача и реализира 14 гола, като беше най-добрият играч на сините и се превърна в техен любимец. Левски обаче го продаде за по-малко от милион евро в Испания.