Галерия

На „Герена“ с трепет чакат пристигането на Мис Португалия 2012 Мелани Висенте. Тя стана любимка на синята общност, след като в  изключително популярната страница във Фейсбук за Левски се появиха нейни снимки, на които позира с шалче на любимия Левски. „Меридиан Мач“ открива красавицата, която споделя историята около снимките и шалчето на Левски, с което е щракната по време на карнавала в Рио.

То й е дадено от нейния колега в „Емирейтс Еърлайнс“ Даниел Минков, който я посвещава в синята идея. Мелани не съжалява за снимките, даже се радва, защото благодарение на тях става известна на левскарите от всички краища на света.  Феновете на отбора с името на Апостола веднага я „припознаха“, а един от тях дори и посвети стихове, които звучат много положително:

„Левски – нашия Amore mio, стигна и до карнавала в Рио. Синьото шалче в португалската мис, ме прави и мен горд оптимист! Да дойде на Герена, да я призовем, да пее за отбора, да бъде на кадем!“.

Самият Даниел се познавал вече с Мелани като колежка от авиокомпанията, но нямал представа, че е била носителка на титлата Мис Португалия. Сега той обмисля да предложи на фенклуба да я поканят на мач на „Герена“, като си мисли за двубой от Европа догодина.

Самият той е бил впечатлен от чудесната атмосфера на реванша с Марибор, както и от все по-европейския вид на „Георги Аспарухов“. „Сигурен съм, че ще й хареса“, коментира Минков пред спортното издание.