Спортният директор и втори по големина акционер в Левски Даниел Боримиров е оптимист за бъдещето на клуба. Това заяви той след днешното Общо събрание на "сините". 

"Обнадежден съм. Изнесе се пред всички акционери в клуба цялата информация в цифри и в числа какво е състоянието в Левски. Няма проблем за лиценза за клуба. Голямото предизвикателство (като акционер) е Левски да излезе от това положение, в което се намира".

"Най-вече финансово да се стабилизира клуба. Не да идват по 7-8 футболисти всеки полусезон, а крайно време е да започнем да налагаме нашите юноши, на което аз ще държа много, а вече чужденците трябва да бъдат класа", каза Боримиров, след което коментира реакцията на привържениците:

“Не мога да ги разбера. Това, което те искаха, беше предвидено в раздел “Разни”. Искаха да разгледат трета точка, а ние бяхме предвидили тази дискусия да бъде накрая”.

“Нашите фенове винаги са добре дошли на “Герена”. Аз комуникация с тях през медиите няма да водя. Знаят ми телефона, могат да ми се обадят или да дойдат на стадиона, когато пожелаят”, завърши Боримиров.