Няма футболисти, които искат да напускат Левски заради инцидента след мача с ЦСКА-София, заяви спортният директор Даниел Боримиров, след като няколко от играчите на "сините" бяха нападнати от ядосани привърженици заради загубата с 0:3.


Бориморов обаче подчерта, че Левски няма да толерира подобно поведение и че съвсем скоро ще бъде организирана среща със стюардите, на които клубът плаща за охрана.  "Не толерираме случилото се след мача през уикенда. Ще разговаряме със стюардите, тъй като футболният клуб плаща за това. Повече не трябва да има такива неща. Футболистите играят за Левски и искат да зарадват привържениците, защото те са нашият 12-и играч. Това не се случи в неделя и се извинявам на феновете, но пък ние като клуб няма да толерираме подобно поведение", обясни Боримиров.


"На никой не му е приятно някой да го удря и бие. Разбирам футболистите на тази тема, но не мисля, че има такива, които не искат да играят. Разговарях с тях", добави той. "Дали сме живи, или мъртви? Дали ще се борим? Това ще покаже новото първенство. Ние се разпростираме до такива възможности, каквито са ни финансовите. Целим на първо място да се стабилизираме финансово, а това минава през изплащане на задължения. След това ще можем да надграждаме. Но искаме и Левски да бъде конкурентноспособен за следващото първенство", каза спортният директор на "сините".