Новото попълнение на Левски – бившият нападател на ЦСКА, Серджиу Буш, е дал обещание пред ръководството на "сините", че ще вкара 15 гола за отбора. Това разкри агентът на румънския нападател Богдан Апосту.
 

"Серджиу обеща и на мен, и на клуба си, че ще вкара 15 гола, вярвам, че ще си спази обещанието. Това е много важен трансфер за него, отива в може би най-великия отбор в България, с много трофеи. Сега този отбор има нов собственик, който иска да инвестира и да се пребори с Лудогорец за шампионската титла. Проектът е много интересен, а и Буш познава много добре българското първенство", каза Апосту.

Самият Буш добави: "Подписах много добър договор и съм щастлив. В миналото съм играл за ЦСКА, а двата отбора с Левски са големи съперници. Аз обаче съм професионалист и съм щастлив, че Левски вярва в мен. В Астра започнах да играя, при това все по-добре, но тогава дойде офертата от Левски, която просто не можех да откажа. Исках да отида отново да играя извън Румъния, за да се развивам".

Буш е второто лятно попълнение на "сините" след Жуниор Мапуку, който беше взет като свободен агент от Берое. Очаква се именно двамата да поведат атаката на Левски през новия сезон в Първа лига, което означава и нова схема.