Сериозен ултиматум ще отправи ръководството на Левски към ганайския футболист Франсис Нар, пише вестник "Меридиан мач". 

На "Герена" са твърдо решени да се освободят от футболиста, който заема челно място в черния списък на Николай Митов. Точно затова нападателят ще проведе разговор днес или утре най-късно с шефовете си. 

Той ще получи ултиматум или да премине в Черно море, или в противен случай ще бъде изключен от състава. "Сините" дори са решили да не пускат Нар на тренировка с първия отбор, докато не се навие да си тръгне.

Както е известно, Нар, Александър Александров и Боян Йоргачевич може да поемат в посока "Тича", а за сметка на тях в Левски да дойде Александър Цветков.

За подобна сделка вече има разбирателство между двете ръководства, но тепърва предстои да бъдат убедени футболистите. Докато при Александров, който също има договор с Левски за още една година, почти няма съмнение, че ще се навие, то за Нар далеч не е толкова сигурно. 

Коз може да бъде фактът, че се познава добре с треньора на "моряците" Георги Иванов, който му бе спортен директор на "Герена".

Йоргачевич пък ще стане излишен, след като в Левски имат Николай Кръстев, Божидар Митрев и юношата Димитър Шейтанов, а днес в тима ще се завърне официално и още един "син" кадър - Александър Любенов.