Новото попълнение в състава на Левски Серджиу Буш заяви, че пристигна на "Герена" с амбицията да помогна на отбора да се пребори за титлата през следващия сезон.

Буш беше привлечен със свободен трансфер от Астра Гюргево. 

"Чувствам се много щастлив, много уверен. Идвам да помогна да Левски, за да се върне на мястото, на което трябва да е и винаги е бил.  Имах две седмици почивка. Чувствам се много добре. Няколко дни здрава работа и всичко ще бъде наред. В Левски има доста нови попълнения и се надявам да се представим доста по-добре от предходния сезон и да се борим за титлата", заяви Буш за ЛевскиТВ.

"Сигурен съм, че в първия кръг на Лига Европа ще ни се падне по-скромен отбор и съм убеден, ще го елиминираме, но във втория кръг с малко късмет вярвам, че също ще продължим напред", допълни румънецът.

Той познава българския футбол, след като през есента на 2015 година игра в ЦСКА. "Следях българския шампионат, докато играх в Румъния. Винаги ми е било интересно какво се случва в България. Знам, че сега някои от феновете вероятно са ядосани, но силно се надявам да не ги разочаровам и с играта си да спечеля тяхното уважение", каза още Буш.