Левски ще привлече поне още двама нови футболисти. Очаква се в близките дни към отбора да се присъединят португалски халф и французин, който действа като крило.

Много вероятно е последният да е бил препоръчан от бившия играч на сините Седрик Бардон. Спортният директор на Левски Даниел Боримиров вече обяви, че Седрик помага при подбора на футболисти.

От "Герена" искаха да привлекат дефанзивния халф фран-сиско Сантос да Силва Жуниор от Стрьомсгодсет, който е родом от Гвинея Бисау, но притежава и португалски паспорт.

25-годишният полузащитник е част от норвежкия Стрьомсгодсет. През пролетта той е изиграл 12 шампио-натни мача. От клуба му поискаха 50 хиляди евро, за да го освободят, и е възможно сините да ги платят.

Все още не е ясно и бъдещето на Васил Панайотов. От няколко дни 26-годишният футболист се готви с тима в Правец. През пролетта офанзивният халф игра за полския Стал Миелец.

Панайотов премина успешно медицинските прегледи и се очакваше да подпише договор. Това обаче не се случи и в момента той преминава кратки проби. Почти сигурно той ще участва в контролата с Черно море във вторник.

И ако се представи добре в нея, то ще подпише с клуба. Против привличането на Панайотов се обяви новият главен скаут Кирил Вангелов. Той зае мястото на напусналия Георги Чиликов.