Треньорът на Левски Николай Митов заяви след нулевото реми срещу Сутиеска в мача реванш от първия квалификационен кръг за Лига Европа, че е очаквал тежък двубой и не е доволен от играта на "сините" през второто полувреме, но важен е крайният успех.

 

"Очаквах мачът да е труден. След добро първо полувреме, второто не беше така - не успявахме да задържим по дълго топката. Сутиеска игра по-добре второто полувреме. Продължаваме в следващия кръг, това е най-важното. Поздравявам футболистите. Задължителен мач беше това преминаване от първия кръг."

Митов коментира и инцидента с Антонио Вутов. "Минахме с малкия дявол. Имаше битов инцидент - стъклото в душ-кабината се счупи и е паднало върху него, има няколко шева на крака. Естествено той можеше да помогне много днес. Той е футболист, който може да задържи топката, да подаде. Всеки е важен искам всички да са добре и да са здрави."

"Хайдук е отбор на друго ниво. Те са много силен отбор, започнали сме вече разузнаването. Съсредоточаваме се върху мача с тях."

Треньорът на "сините" заяви, че се надява новото попълнение в тима Жорди Гомес да вдигне нивото на Левски. "Това е футболист, който е играл в Англия, в Примера. Опитен и с много възможности. Надявам се да вдигне класата на Левски."

"Феновете и първият мач много ни помогнаха. Само адмирации. С феновете сме друг отбор.  Имаме нужда от тяхната подкрепа, защото сега градим нов отбор", завърши специалистът.