Да бъдеш футболист на Левски е достатъчно мотивиращо и поставянето на допълнителни цели е ненужно, заяви полузащитникът на "сините" Васил Панайотов, който беше един от най-добрите играчи на отбора в мачовете от първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу черногорския Сутиеска. Той обясни, че отборът е напълно готов за мачовете от втория кръг срещу Хайдук и ако играчите на "сините" спазват треньорските указания, ще бъдат победители в двата двубоя.

"В отбора всичко е нормално. Възстановихме се от предишния кръг, тренираме, чувстваме се добре и сме готови за мача. Ако бъдем концентрирани и изпълним на максимум това, което иска треньорският щаб, нещата ще се получат. Хайдук е по-сериозен тим (от Сутиеска), но ние сме ги разучили, чувстваме се добре и сме готови за двубоя. Хубавото е, че сме гости. Не трябва да допускаме грешки, а на нашия стадион трябва да покажем още по-добра игра. Който е по-концентриран, той ще спечели", каза той.

На въпрос дали Спас Русев е бил в съблекалнята на Левски в понеделник и дали е надъхал футболистите, той отговори: "Да, присъстваше. Поздрави ни за продължаването, но останалото не трябва да излиза от съблекалнята. Ние сме спокойни и се сработваме с всеки изминал ден. Ние играем за Левски и не е нужно някой да ни поставя цели. Искаме да продължим възможно най-напред, без значение с кой играем".