Селекция­та в Лев­ски не е завър­шила. С този лайтмотив бяха изказванията на Николай Ми­тов и на спор­тния директор Даниел Боримиров след мача с Хайдук. 

От „Ге­рена" намекнаха, че нови е по-вероятно да има при успех над хърватите, докато в противен случай може да се изчака до зимата.

„Меридиан Maч'' твърди, че ситуацията е по-различна. На „Герена" вече имат ясен прио­ритет и той е нов централен защитник. В момента в Левски разполагат само с Давид Яблонски и Димитър Пиргов на тази позиция. 

Пър­вият им замес­тник Деян Ива­нов явно не е в най-доброто състояние, след като изобщо не пътува за мача в Дугополие. Дру­гата опция Симон Сандберг все още лекува контузия, а и припомняме, че доста отдавна бе нарочен за гонене. 

Така ос­вен, че няма резерви на пози­цията, Ники Ми­тов е принуден да пуска ти­туляр още един играч, който бе в списъка за го­нене - Димитър Пиргов. Той оце­ля само защото „сините" пред­почетоха да разкарат Алексан­дър Александров. 

Глупавата грешка на Пир­гов за дузпата в Дугополие, коя­то костваше за­губата на Левски, още повече е разгневила спортно-техни­ческия щаб. Няма как обаче той да седне на пейката, тъй като в момента опция освен Деян Иванов, му е са­мо Георги Анге­лов, който бе привлечен за резервен вътре­шен халф. „Си­ните" ще вземат и качествено крило, ако от­странят Хайдук.