Дъстли Мулдер е на път да се превърне в последното попълнение за Левски преди старта в Европа. "Сините" най-вероятно ще отложат във времето привличането на опорен халф.

Причината за това е краткият срок, който имат за картотека. Тимът от "Герена" трябва да заяви в четвъртък имената на играчите, които ще излязат срещу победителя от двойката Дъндолк - Гревенмахер.

В Левски прецениха, че няма да имат достатъчно време, за да оценят качествата на предложените им чужденци.


В същото време спортният директор на Левски Георги Иванов призна след прекратената на полувремето контрола с Аполон Лимасол (0:1 до почивката), че причина за недоиграването на мача се оказа сръбският треньор на кипърците Слободан Кръчмаревич.

„След като съдията изгони Веселин Минев, аз го помолих да вкараме човек на неговото място, защото това е контролна среща и сме дошли на подготовка, за да се готвим".

"Съдията каза „о'кей" и отиде да говори с техния треньор. След това реферът се върна и съобщи, че той е казал, че ако се вкара 11-и човек, те няма да доиграят мача", разкри Иванов.


„Винаги в контролите сме правили смяна, когато е имало изгонен футболист. Вече втори мач завършваме с 10 човека, така не можем да изпълним това, което искаме."

„Говорихме с футболистите, Веско Минев не бе изгонен заради реплики към съдията, а защото е играл грубо. Не искам да влизам в полемики кой кого първи е ритнал, защото няма смисъл", каза още Георги Иванов.