Треньорът на Левски Николай Митов-Жадното обяви след победното 2:0 над Витоша Бистрица, че съдбата му е в ръцете на шефовете на "сините", които тази седмица ще решат дали да го оставят на работа на "Герена".

"Каквото зависи от мен, го правя. Ако има нещо да се прави, ръководството да каже. С тези писания не печели отборът. Всичко е в ръцете на ръководството. Нищо не мога да коментирам", заяви Митов и коментира победата над Витоша.

"Доволен съм от победата. Имаше и моменти, от които не съм доволен. Ще ги чистим. До 10-ата минута можеше да бъде 2:0 или 3:0 за нас. Важното е Габриел Обертан да покаже това, което може. Той ще дърпа Левски нагоре".

"Във футбола всеки ден е доказване. Иван Горанов ще тренира през седмицата. Давид Яблонски ще премине прегледи. Надявам се за другия кръг да бъдат готови. Тези, които ги заместиха, се представиха добре. Отборът се прави с време. Не само с 15-20 дни подготовка. В момента се изгражда отбор, това е най-важното. Всеки мач играем за победа", заяви Митов.