Левски загуби с 1:3 от Сливнишки герой на стадион “Георги Аспарухов”. Това бе първи мач на "сините" под ръководството на новия треньор Делио Роси.
 
Срещата се игра в три части от по 30 минути. В 13-ата минута новото попълнение Габриел Обертан преодоля двама защитници на съперника и прати топката покрай вратаря за 1:0.

Гостите от Сливнишки герой успяха да изравнят в 34-ата минута, когато при бърза контраатака Красимир Георгиев се откъсна от защитниците на Левски и преодоля вратаря Митрев за 1:1. Четири минути след това Михаил Кисьов шутира от далечна дистанция и топката срещна напречната греда.

В 40-ата минута „сините” стигнаха до гол, който обаче бе отменен заради засада. Минута след това вратарят на гостите спаси след шут на Мапуку.
 
Йордан Попов направи обрата пълен след силен шут, след който топката се удари в дясната греда и влезе във вратата за 1:2. Делио Роси направи много промени в състава си и пусна в игра голям брой юноши.
 
В 66-ата минута след нова грешка в отбраната на Левски влезлият като резерва Цветомир Вачев вкара гол за 1:3. До края на срещата „сините” имаха инициативата, но така и не успяха да стигнат до втори гол, който да направи загубата малко по-приемлива за феновете.

Италианският специалист пусна на вратата Божидар Митрев, а пред него в защита започнаха Милош Цветкович, Георги Ангелов, Давид Яблонски и Мики Орачев. В халфовата линия стартираха Роман Прохазка, Жорди Гомес и Васил Панайотов, а в атака от първата минута започна  Серджиу Буш, подпомаган от Антонио Вутов и Габриел Обертан по крилата. Каращият пробен период бразилец Жеан Патрик първоначално остана резерва.