Адвокатът по спортно право Георги Градев, който прогнозира безгрешно развоя около евро драмата на ЦСКА, този път даде интересно предположение. Той коментира по следния начин информация, че Наско Сираков няма да се връща в Левски: 

"Сираков се готви за друга длъжност. Да трепери Перуката", написа Градев, използвайки прякора, с който Боби Михайлов е известен сред запалянковците. Както е известно, след броени месеци предстои конгрес на БФС, а липсата на ограничения в броя мандати позволи на Михайлов да се кандидатира отново.

Дни по-рано Георги Градев разкри, че Боби вече работи усилено да бъде преизбран: "Предизборната кампания на Перуката започна. Водили са всички шефове на зонални съвети в Холандия за сметка на Бсф и са им дали командировъчни".

Кой каза, че комунизмът си е отишъл? Толкова ли са прости и страхливи клубовете да излъчат някой достоен и трезвен кандидат? Още 4 год ли ще трябва да търпим беззаконието и алкохола в Бсф? Къде е скапаната държава да се намеси? То пък една държава в лицето на Кралев...", написа Градев.

Под Бсф (български смешен футбол) спецът по спортно право визира БФС. Подигравателното съкращение пък е патент на синдик Дора Милева.