Левски е налял албански леки на стадион "VIVACOM Арена Георги Аспарухов". Това заяви в шеговит тон анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод последния скандал с "Герена".

От областната управа на София обявиха, че "сините" ползват "Герена" незаконно от 27 години и не плащат годишни данъци в размер на 80 хиляди лева, което накара бившите шефове да скочат като ужилени. Те заявиха, че клубът разполага с нужните документи да опровергае това твърдение и добавиха, че през годините на съоръжението са инвестирани много средства от касата на Левски.

"Какво са инвестира ли? Албански леки ли?", пошегува се Майкъла пред нашата медия. "Левски ползва стадиона от много време и е нормално да го подобрява. Тодор Батков и Иво Тонев направиха най-големите инвестиции. Доколкото съм запознат, таксата смет е задължителна за всички, без изключение. За данък сгради не съм сигурен. Не съм компетентен, това е въпрос за юристи. Но не може да се хвърлят такива обвинения в пространството без доказателства и документи", каза още Майкъла, след което коментира и темата за ложите на стадион "Българска армия".

ЦСКА е обвиняван, че не е платил половината сума (8 хил. лв.) на фирмата, която ги построи през 2013 г. "Всъщност, струваха 360 хил. лв. и са три пъти по-модерни от тези на Лудогорец", добави Майкъла.