Спортният директор на Левски Даниел Боримиров разкри, че е отказал на свободният агент Валери Божинов да поддържа форма на "Герена". Като причина той изтъкна натоварения период на "сините" и е на мнение, че сега не е моментът да се допуска външен човек в отбора.

"Валери ми се обади, за да ме информира за неволите си в Лозана и фактът, че ще разтрогва договора си с клуба. Изобщо не сме говорили да идва в Левски, нито пък съм поемал някакъв ангажимент към него", заяви Боримиров пред "Меридиан Мач". "Няма как Божинов да тренира с нас. Моите уважения към него, той все пак е външен човек. Няма как да вкарам външен човек в съблекалнята в толкова натоварен за отбора период", допълни спортният директор на "сините".

Боримиров визира тежката програма на Левски след паузата за национални отбори. Gol.bg припомня, че в следващия кръг 26-кратният шампион на България има тежко гостуване на Етър във Велико Търново на 15 октомври, на 21 октомври е дербито с ЦСКА, на 25 октомври "сините" имат визита на Монтана за Купата, а на 29 октомври е сблъсъка с Лудогорец в Разград.