Легендата на Левски Емил Спасов също обърна внимание на равенството със Славия през уикенда и генерално на ситуацията в лагера на "сините".

"Слаб мач за Левски. Не успяха да запазят крехката си преднина, което се очакваше предвид това, че не създадоха много голови положения. Голът за сините дойде след груба грешка на бялата отбрана. Лошото е, че продължава немощта в атака. Много лежерна игра", започна специалистът.

"В момента има един нелош треньор, който се е доказал през годините. Подобри някои неща, но има какво още да се желае. Поредният наставник, който трябва да се съобразява с наследството, което завари, но и това не го оправдава."

"Трябва да играят като в Англия. Всеки мач да е на живот и смърт. В Левски винаги се играе за победа. Давам на Делио Роси добра оценка. Няма как да му се отрече, че отборът заигра добре в защита. Головата разлика на тима говори сама за себе си. Но нещата в креативен план не стоят добре."

"А италианецът разполага с добри играчи като Обертан и Гомес. Липсват флангови играчи. Срамота е и че нападателите не могат да бележат голове. Не може централният ти защитник да има двойно повече попадения. Ако аз съм нападател, щеше да ме е срам да изляза по улицата."

"Купата е приоритет, защото с тези игри в първенството трудно ще се получи. Това е шансът за Лига Европа. Трябва да се хвърлят срещу Дунав, който сега не е на висота. На всяка цена трябва да се спечели. Всичко друго ще е позор и резил", добави Спасов.