Бившият треньор на Левски и настоящ такъв на Септември София Николай Митов смята, че на "Герена" не са били търпеливи към него. Специалистът гостува в предаването "Спорт в обектива" по Канал 3, където разкри мнението си.

"Където и да съм треньор, ще давам всичко от себе си. Когато отидох в Левски уговорката беше да се налагат млади футболисти и да се изгради отбор със силни български играчи от школата и с няколко класни чужденци. Но се промени напълно всичко след няколко месеца. Ако целта на Левски е титла, има шансове. Имат трудности в атака", каза Митов.

"Исках гръбнакът на отбора да бъдат Краев и Бурабия, но и двамата напуснаха. Определено много неща се промениха. Отношението на ръководството към мен и към Делио Роси се различава. Към мен нямаше търпение. Грешката ми е, че съм наивен. Ако знаех, че ще стане така - нямаше да отида в Левски."

"Исках различни футболисти от тези 14, които дойдоха. Накрая вече каквото и да ми предлагаха - го взимах, защото бяхме с 11 човека. Левски има голям прогрес във фаза защита, но не мога да кажа същото за нападението. Не ме изненада смяната на Даниел Боримиров с Асен Букарев", каза още Митов.