Мениджърът на закъсалия английски гранд Ливърпул Рой Ходжсън смята, че една от големите звезди на клуба Фернандо Торес дава сериозни индикации, че постепенно навлиза в най-добрата си форма.

"Ел Ниньо" вкара победния гол в мача срещу Блекбърн през уикенда и като цял показа доста добра игра. Сега очакванията на всички са той отново да се разпише и срещу Болтън.

До преди двубоя с Роувърс обаче световният шампион с Испания трябваше да изтърпи доста критики заради слабото си представяне от началото на сезона.

"Мисля, че Торес има желание да свърши добра работа за отбора още от първия ден на сезона", коментира формата на нападателя мениджърът на "червените" Рой Ходжсън.

"Това обаче е комбинация от доста неща и не зависи само от него, дали ще бележи. Може би отборът сега играе малко по-добре и това дава по-голяма увереност на Нандо", добави специалистът.

"Футболът е игра, която зависи от много фактори", каза още той.

"Отборът трябва да се намира в добра форма, за да може играчите да разгръщат пълния си потенциал на терена. Фернандо се справи много добре срещу Блекбърн и се надявам да продължи с доброто си представяне и да навлезе във върхова форма.", завърши бившият наставник на Фулъм.