Мениджърът на английския гранд Ливърпул Рой Ходжсън остана меко казано много разочарован след позорната домакинска загуба с 0:1 от слабака Уулвърхемптън.

Двата тима се изправиха един срещу друг снощи на "Анфийлд", а "Вълците" демонстрираха доста по-силен характер от своя именит опонент и напълно заслужено стигнаха до крайния успех в мача и по този начин спечелиха жизнено важни три точки..

Преди този двубой всички фенове на Пул очакваха, че мачът ще бъде много лесен за печелене и техният отбор няма да изпита проблеми, но домакините показаха прекалено постна игра и с нищо не демонстрираха, че са по-класният тим.

"За съжаление имахме много лош ден", заяви Ходжсън на пресконференцията след мача.

"Момчетата се трудиха по време на срещата, но за жалост не успяхме да осъществим замислите си и да създадем достатъчно чисти положения", добави специалистът.

"Технически не показахме потенциала, с който разполагаме. Няма как да не бъда разочарован след този крах. Темпото в нашата игра бе много далече от това, което искахме да е. В резултат на това пък се стигна до тази загуба", каза още той.

"Смятам, че късметът също ни попречи донякъде. Според мен 0:0 щеше да е далеч по-справедлив резултат, но не успяхме да вземем дори и точка от двубоя", не пропусна да отбележи опитният треньор.

"Уулвърхемптън имаха голям късмет в мача с този гол. Ние пък разочаровахме изключително много нашите фенове, за което дълбоко съжаляваме", завърши Рой Ходжсън.