Крайният бранител на Манчестър Юнайтед Рафаел изрази радостта си от успеха над Ливърпул на "Анфийлд" с 2:1.

Бразилският национал има основна заслуга за победата на своя отбор, тъй като вкара първото попадение за Юнайтед в мача.

"Това са едни много важни три точки за нас", коментира той пред клубната телевизия.

"Не се представихме толкова добре, но през последните пет години не бяхме печелили на "Анфийлд", така че сме много доволни от успеха", добави кариоката.

"Смятам, че това определено бе най-добрият ми гол за Юнайтед. Беше добър момент да вкарам. Мисля, че голът падна в правилното време. Ако не бяхме вкарали, тогава може би в играта ни щеше да има повече нервност", каза още той.

"Много съм щастлив, че вкарах, заради феновете, които винаги ми оказват много голяма подкрепа. Знам, че това е много важен мач за тях, така че аз съм много щастлив", завърши кариоката.

Французинът Патрис Евра също изрази задоволството си от успеха, а освен това коментира и края на враждата между него и Луис Суарес.

Двамата си стиснаха ръцете и заровиха томахавката.

"Това е невероятно", каза французинът пред клубната телевизия.

"Нямахме победа тук в продължение на четири, почти пет години. Дълго време не виждах усмивки в съблекалнята след мачовете ни на този стадион. Исках да спечеля срещу Ливърпул и в крайна сметка успяхме да постигнем целта си"

"Смятам, че най-важната дума днес е отношението, защото това е мач между два големи отбора, с които са свързани големи трагедии в миналото. Ето защо историята на клубовете е по-голяма от мен и Суарес. Ако не му бях стиснал ръката, тогава това щеше да означава, че не зачитам тази история", завърши Евра.