Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс остана много разочарован след загубата с 1:3 при гостуването на Стоук Сити на "Британия Стейдиъм".

"Мърсисайдци" откриха резултата още във 2-ата минута от дузпа, но след това получиха  три попадения във вратата и показаха стари слабости.

"Казах през тази и миналата седмица, че постоянството ще бъде най-важното нещо за този отбор. Просто ни трябва последователност. Бяхме страхотни през уикенда срещу Фулъм, но трябва да бъдем в състояние да направим серия от силни мачове", заяви специалистът на пресконференцията след двубоя.

"Не трябва да правим две-три стъпки напред, а след това и две-три стъпки назад, защото си оставаме в същото състояние при тези обстоятелства. Все още има ужасно много работа за вършене, защото искаме отборът да подобри представянето си", добави Роджърс.

"Получихмe леки голове тази вечер след едно чудесно начало за нашия отбор. За съжаление трудно вкарваме попадения. Първият гол на домакините бе доста лек. Трябваше да се справим доста по-добре и при другите две попадения на Стоук", подчерта мениджърът на Ливърпул.

"Не се съмнявам в нашите герои. Имаме големи играчи и големи герои, но Стоук доста лесно ни победи в този мач.

Запитан какво ще прави през трансферния прозорец, Роджърс, леко афектиран, обясни че в момента изобщо не мисли за нови играчи.

Той подчерта, че мислите му са насочени единствено върху мача срещу Стоук, в който отборът допусна сериозна издънка.

"Не мисля за това. Мисля само за този мач. Размишлявам как можехме да се справим по-добре и колко разочароващо бе представянето ни". каза той.

"Все пак домакините трябва да получат похвали, защото те правят много добре това, което умеят. Продължават да работят здраво и заслужено постигат добри резултати. Основната ни мисъл трябва да бъде върху следващия нач. Него трябва да го спечелим и да се представим много по-добре на терена.

Роджърс подчерта също, че Суарес е трябвало да наложи с лед глезена си след сблъсъка с Асмир Бегович в края на второто полувреме.

"Той играе с подут глезен от няколко седмици. Ще изчакаме до сутринта, за да видим състоянието му, но Луис е истински воин и трябва да се оправи за уикенда", завърши мениджърът на Ливърпул.