Мениджърът на Стоук Сити Тони Пюлис бе на седмото небе след страхотната победа с 3:1 на Ливърпул, която отборът му постигна късно снощи на "Британия Стейдиъм".

Джонатан Уолтърс вкара два гола за "Грънчарите", а Кенуайн Джоунс добави един, за успеха на един от най-добре представящите се тимове в Англия, в последно време.

Домакините успяха да осъществят пълен обрат над мърсисайдци, след като падаха в резултата още във 2-ата минута, когато Стивън Джерард изпълни по страхотен начин отсъдената за гостите дузпа и откри.

"Това е страхотен резултат за нас, представянето ни също бе такова", коментира мениджърът на Стоук пред камерите на "Скай Спортс".

"Мисля, че реагирахме фантастично след попадението, което получихме още в началото на срещата. Честно казано сме играли мачове, в които сме създавали повече голови положения, но сме завършвали 0:0. В този случай обаче успяхме да се възползваме от възможностите си", добави той.

"Имаме голям респект към Ливърпул и сме много горди, че бяхме домакини на такъв голям отбор. Когато успееш да победиш такъв клуб, тогава чувството винаги е специално и удоволствието е голямо", завърши мениджърът на Стоук.