Даниел Стъридж призна, че е вкарал с ръка гола си срещу Съндърланд при победата с 3:1, но настоява, че не е имало умисъл в действията му.

Нападателят на Ливърпул откри резултата срещу "Черните котки" в средата на първото полувреме, засичайки центриране от корнер с горната част на ръката си. Това обаче не бе забелязано от съдията и голът бе зачетен.

До края на мача Стъридж даде и две асистенции към Луис Суарес, за да гарантира успеха на своя отбор.

"Беше много добро центриране от Стиви, мина през всички защитници. Топката дойде при мен в последния момент", заяви Стъридж след мача.

"Очевидно се опитах да играя с глава, но ударът ми не беше достатъчно добър. Топката се удари в ръката ми, но никога не бих го направил нарочно. Понякога стават такива неща".

"Беше много труден мач. Не мисля, че играхме толкова добре, колкото можехме, но поведохме с 2:0. След това вдигнахме крака си от педала през второто полувреме".

"Страхотно е да разполагаме отново с Луис Суарес в отбора, защото той ни дава опции. Той е един от най-добрите нападатели в лигата и с него оформяме добро партньорство".

Накрая запитан дали Ливърпул може да се бори за титлата Стъридж предпочете да остане стъпил здраво на земята.

"Все още е прекалено рано. Гледаме мач за мач. Това е най-важното - да се интересуваме от това, което става сега, а не в бъдеще".