Халфът на Ливърпул Филипе Коутиньо знае, че трябва да започне да бележи повече попадения, ако иска да стане велик играч.

21-годишният футболист дойде на „Анфийлд“ преди година от Интер и впечатли с изявите си. Той обаче вкара само 5 пъти в 30 мача досега и смята, че е необходимо сериозно подобрение в това отношение.

„Определено трябва да вкарвам повече. Понякога не заемам най-добрите позиции и това ми пречи да бележа. Искам да продължа да се подобрявам и да работя здраво, за да мога да бъда приеман за велик играч“ сподели Коутиньо.

„Годината, откакто съм в Ливърпул, измина страшно бързо, но аз съм много щастлив. Смятам, че подобрих играта си, защото играя на различни позиции и това ми помага. Сега остава да започна да се справям по-добре пред вратите на съперниците“ добави играчът, който е доволен от сезона на Червените до момента.

„Уверени сме. Искаме да печелим всеки мач и точно с тази нагласа започваме в двубоите си. Целта ни е да сме в Топ 4 в края на сезона и ще направим всичко по силите си, за да се задържим сред водещите тимове. Лигата е страшно трудна, защото не можеш да се отпуснеш за момент, но и много атрактивна“ казва още Коутиньо.